Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση με την UNICEF για τα παιδιά στην Ελλάδα

Μοιράσου το

Ο Σύνδεσμος μας διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη 11/11/2021 στις 16:00 μέσω zoom με τον Διπλωματικό Εκπρόσωπο του Ταμείου των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά (UNICEF) στην Ελλάδα κ. Luciano Calestini και την ομάδα του από το Γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα, με θέμα την κατάσταση των δυόμιση εκατομμυρίων παιδιών και νέων που ζουν στην Ελλάδα.

Τον Νοέμβριο του 2020 η UNICEF για πρώτη φορά στην ιστορίας της απέκτησε επισήμως διαπιστευμένη παρουσία στην Ελλάδα, την οποία ανακοίνωσε δημόσια ο Πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας παράλληλα και τη συνεργασία του Γραφείου της UNICEF στην Ελλάδα με τα αρμόδια υπουργεία και φορείς μέσω του πενταετούς διάρκειας προγράμματος που συμφωνήθηκε με την ελληνική κυβέρνηση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η UNICEF θα παρουσιάσει τους βασικούς πυλώνες του πενταετούς προγράμματος (2022-2026) που περιλαμβάνει παρεμβάσεις ενάντια στην παιδική φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ποιοτική εκπαίδευση χωρίς αποκλεισμούς, την προστασία των παιδιών από την κακοποίηση και την παραμέληση, την ψυχική υγεία και την παχυσαρκία. Σε συνέχεια της πρώτη συνάντησης μεταξύ της UNICEF και του Δ.Σ. μας στις αρχές του  του καλοκαιριού, ζητήσαμε από τη UNICEF να κάνει ιδιαίτερη μνεία στο σχέδιο δράσης της αναφορικά με την απασχολησιμότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων των νέων, και ειδικότερα όπως αυτές σχετίζονται με πιθανές ανάγκες του τομέα του λιανικού εμπορίου.

Ο σκοπός της συνάντησης είναι να παρουσιαστεί το συνολικό όραμα για το μέλλον των παιδιών και των νέων στην Ελλάδα και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για τη δημιουργία μιας εθνικής συμμαχίας υπέρ των παιδιών σε όλη τη χώρα.

Δεδομένης της μακρόχρονης δέσμευσής σας στο καλό της ευρύτερης κοινωνίας μέσω των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιείτε, περιμένουμε με ιδιαίτερη χαρά την ενεργό συμμετοχή σας σε αυτή την ενδιαφέρουσα συνάντηση.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια - Workshops

NEGOTIATIONS MADE EASY – Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

NEGOTIATIONS MADE EASY με την General Manager, Partner της RESPONSE Αγγελίνα Μιχαηλίδου Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες 16:30 – 21:00 Divani Caravel Hotel, Αθήνα Γιατί αξίζει να

Σεμινάρια - Workshops

Selpe Workshops 2019

Σεπτέμβριος έως Δεκέμβριος 2019 1. Accelerating Revenue Growth, με τον Jonathan Rose (γλώσσα workshop Αγγλική)Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019, ώρες 16:00 – 21:00, Divani Caravel Hotel, Αθήνα