Search
Close this search box.

*Members only area

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - WORKSHOPS

Πρόσκληση σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα “Η τεχνολογία RFID στην πράξη”

Μοιράσου το

Δείτε φωτογραφικό υλικό, κάνοντας κλικ εδώ>>

“Η τεχνολογία RFID στην πράξη”

Αγαπητά μέλη,

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος ξεκινά τη διοργάνωση κύκλου επιμορφωτικών ημερίδων στις νέες τεχνολογίες ηλεκτρονικού επιχειρείν που έχουν εφαρμογή στο σύγχρονο Λιανεμπόριο.
Η πρώτη ημερίδα με θέμα :”Η τεχνολογία RFID στην πράξη” θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL (αίθουσα Y) στις 29 Μαΐου και ώρα 15:00 έως 20:30.
Σε αυτό θα συμμετάσχουν εξειδικευμένοι επιστήμονες που θα επιδείξουν επιτυχημένες εφαρμογές, με χρήση εποπτικών μέσων, από την προσωπική η εταιρική τους εμπειρία εφαρμογής της τεχνολογίας RFID στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.
Η ειδική τιμή συμμετοχής στην ημερίδα ανέρχεται στα 150€ για τα μέλη του ΣΕΛΠΕ και στα 200€ για τα μη μέλη.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετάσχετε ενημερώσατε μας άμεσα τα τηλέφωνα του ΣΕΛΠΕ: 210 6727385 και 210 6723251, φαξ 210 6727386 ή αποστείλατε ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής στο email του ΣΕΛΠΕ selpe@selpe.gr.

Βρείτε στη συνέχεια το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Με εκτίμηση,
για τον ΣΕΛΠΕ

Θεόδωρος Κ. Βάρδας
Πρόεδρος του ΔΣ


 

Πρόγραμμα εκδήλωσης


Η τεχνολογία RFID αλλάζει πλέον τα δεδομένα στο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, με όλους τους μεγάλους παίκτες των logistics και του λιανεμπορίου να προχωρούν στην υιοθέτηση της τεχνολογίας RFID που σταδιακά αντικαθιστά τα barcodes. Η τεχνολογία RFID πέρα από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών αποθήκευσης και διαχείρισης αποθεμάτων καθώς και διανομών, παρέχει εκτεταμένες δυνατότητες πληροφόρησης και βοηθά στον ανασχεδιασμό διαδικασιών, ταυτόχρονα δε συνδέεται άριστα με υπάρχοντα συστήματα ERP & WMS.

15.00: Άφιξη, καφές
15.30: Γ. Δουκίδης, καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, «Επισκόπηση της τεχνολογίας RFID»
16.30: Στέλιος Τσέζος, Business Effectiveness Α.Ε., Διευθύνων Σύμβουλος, «Εφαρμογές RFID στην ελληνική εφοδιαστική αλυσίδα»
17.30: Διάλειμμα
18:00: Didier Cousin, LXE Inc, South European Director, «Πλεονεκτήματα από τον συνδυασμό RFID με άλλες νέες τεχνολογίες (voice picking, hands free picking κα.)»
18.45: Stephen Crocker, Alien Technology Corp. Channel Management Director for Europe, Middle East & Asia. «Αξιολόγηση εφαρμογών RFID σε Bιομηχανία & Eμπόριο»
19.30: Δημήτρης Κωνσταντίνου, NCR Corp. Store Automation Manager for Middle East, Asia & Eastern Mediterranean «Ηλεκτρονικές ετικέτες ραφιών (ESL): Εφαρμογές και αποτελέσματα»
20.00: Συμπεράσματα – Κλείσιμο εκδήλωσης

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια - Workshops

NEGOTIATIONS MADE EASY – Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ

NEGOTIATIONS MADE EASY με την General Manager, Partner της RESPONSE Αγγελίνα Μιχαηλίδου Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 Ώρες 16:30 – 21:00 Divani Caravel Hotel, Αθήνα Γιατί αξίζει να